Chokladbollar

100g smör eller margarin
1½ dl socker
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
5 dl havregryn
2-3 msk vatten
Till garnering:
Pärlsocker (eller något annat att rulla dem i)
Rör ihop rumsvvarmt smör/margarin och socker i en bunke. Tillsätt vaniljsocker, kakao, havregryn och vatten. Börja med den mindre mängden vatten och tillsätt mer om massan känns för "grynig". Blanda allt väl.
Gör små bollar och rulla dem i pärlsockret. Tips! Om pärsockret inte fastnar kan du doppa fingrarna i lite vatten innan du rullar smeten till bollar. Då fastnar pärlsockret lättare. Förvara chokladbollarna svalt i en burk med lock.
Kommentarer
Postat av: Enkakaiugnen - Lotta
Vilken snygg bild du har högst upp! Man blir muffinssugen...
Postat av: term paper writers
I've never tried to bake such candies. They must be very delicious.
Trackback